Senioren opleiding en cursus digitale overheid

Opleidingen

Project overzicht

Technologie staat niet stil, dat weten we.

Technologie is iets moois geworden en vergemakkelijkt ons leven, maar dat is niet voor iedereen zo helaas, de tijd staat niet stil technologie ook niet, we gaan met zijn allen digitaal de wereld in maar dat is niet voor iedereen even makkelijk helaas.

Daarom willen we bij Creative Digital Solutions voor iedereen een hand toesteken en een begeleiding/opleiding voorzien aan hulpbehoevenden die geen raad weten met online banking of aangeboden overheidsdiensten via Itsme of de EID kaart.

hoogtepunten

Doneer je ? dan heb je recht.

Doneer je dan heb je sowieso recht op een basis cursus, installeren van Itsme op een smartphone en uitgebreide uitleg hoe je bij de overheidsdiensten inlogt.

Doneer je ? dan heeft iemand met hulp ook recht.

Doneer je dan heeft iemand hulpbehoevend ook recht op een uitgebreide cursus online overheid, installatie Itsme, EID of toegang tot de helpdesk om je te helpen wanneer nodig.

Waarom doneren ?

Met heel veel plezier helpen we mensen met vragen en helpen we waar nodig, maar dat komt helaas met een prijs, om een balans te vinden tussen helpen en zelf overleven, hebben we beslist dit systeem in het leven te roepen.

Wil je zelf helpen binnen de opleidingen dan ben je zeker welkom om ons te contacteren.

Related projects